∞♥ K I N D ∆ F N ♥∞
Story Me Buddies



HI!THANKS FOR VISIT.



she ! ♥



♥ bedoh ! bedoh ! bedoh ! ♥
♥ kechek ! kechek ! kechek ! ♥
tulha name pangilan kami berdua kat dalam dorm A1

ade lagy 
| limoh , peah , ying |
uh semua name panggilan yg len teros dr name asal
haha
name bedoh neh dapat dr stat name peah ,
bedoh neh aku yg pggil
saje shuke shuke last last melekat
bedoh neyh bule dikenali sebagai abg
hehe , kije si peah nan ying lha uh pggil dia abg
sedekad kat PLKN banyak sanadd memory ohh
kat plkn aku lha paling rapat nan si bedoh neh
sebelom dia tinggal aku :(

♥ # bedoh dia neh sowang yg brutal
ncem , kacak ! haha *guwau :D
hepi go lucky , cerdik ! , kreatif , rajen .
bub ngemas or lawakan asrma mang kasi si bedoh neh lha

last dia kat plkn ,
farra engat lagy
mber mber laen sume ajak dia tido belakang
tido sekaly nan dowang
tapi bedoh tido sebelah farra :')
dia tw farra sowang mase uh
terimakaseh sebub teman aku malam uh :')

bedoh , kalau bule aku nan sanadd undur mase and abeshkan PLKN nan kau
kau je yg na kawan nan aku neh 
sejak kau tade , macam macam jadi kat PLKN
aku sala kan dreyy aku sebub jadik g2
tapi na sala kan kau jugak ! sebub tade na marah aku time aku buad sala 
ya allah , sumpah rendu doe ♥
gelak kau , engat lagy time makan kek men colek muke
mane mane nan kau :'(
na mase uh semuleeeeeeeeeeeeeee :'(

uh ,
halalkan semua makan minum serta tunjuk ajar kau kat aku keh ♥
*sorry na end cmneh , airmate aku ngalir doe 




yang merindu zaman kita bersama ♥


Post a Comment