∞♥ K I N D ∆ F N ♥∞
Story Me Buddies



HI!THANKS FOR VISIT.



SEGMEN 2:6 pekara tentang saya by kina.




haa . nak masuk segmen budak kina neh . cm best jea :) 
hee~

oke . 6 perkara yang kowang perlu tw sal farra  :
*tanak tahu tape . tak keysah :P

  1. farra kuad merajok ! haha . percaya tak ? memang betul pom :) farra neh anak sulung tp merajok dia kalah macam anak bongsu . adek farra pom tak macam farra . bg farra majok uwn tunjuk farra sowang yang manje dan perempuan yang mempunyai hati yang luluh :)
  2. farra suka kawan dengan laki . dr kecik farra da kawan dengan lelaki . pakaian pom banyak macam lelaki . suar wajib , kaen kurang , baju kurung pom kurang nak pakai :) kalau hari raye uh . puas kne pakse nan ibu ott . haha . akhirnyer raye ptme n kedua memang bkurung then seterusnya da tuka pakai suar :) kalau petang mase kecik-II dulu , wajib gy men rondes , da laa team nan laky . puan uwn bape kerat jea . sampai laa sekarang still kawan nan laki p tak lepak nan lelaki macam dulu :) sebub , da besar neh da bule pilih kan , anak dara kne laa jage drey ;)
  3. bab cinta tak pena serik . hehe . walaupom banyak kecewa banyak kali , tetap kape jugak . dr suka jadik sayang , then tak cinta -> putuss laa, da cinta kekal laa . oke . tanak cite banyak-II :D
  4. tak suke perubahan terhadap bnde yang da suka . paham kan ? haa . sape yang kenal farra msty tw :) bab neh sumpah anti ott . dr suka teros bule jijik ott :D
  5. tak makan makanan yang tak pena makan . haa . berbelit wase . farra makan untuk cube oke laa . pas tu kalau wase tak bule masuk sampai bile bile takan masuk dalam perot neh . nak nak BURGER ARNAB . s*** . sian tw . hee~  tanak tanak tanak :(
  6. hyperaktif . haha . sinonim sgt dengan farra :) dr skola rendah sampai sekarang , huishh , tak tw laa nape suka sgt aktif dalam semua bidang yang bule farra bawak . sekarang kat poli , sukan n organisasi memang farra pegang laa skunk . tak teror n kuad . p dikenali pom dr farra sukan n organisasi :) *organisasi jea bukan politik :) ibu pena taye nanty da tue , nak organisasi n aktif sukan lagy tak ? haha . oke , gelak . farra jawab , if badan neh maseh btenaga n kuad , ofcos laa sukan :)  kalau ase nak organisasi , nta laa . farra suka buad kerja pengurusan jea . neh nak gy praktikal , minta-II dapat buad banyak kerja yang kena dengan kos farra :D

| oke laa da tamat pom cite sal farra . |
kalau kowang nak join jugak . tekan link neh 



Blogger 9n0L4 said...

dtg dari segmen yang sama. give me 1. same kite. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/05/segmen-2-6-perkara-tentang-saya.html

 
Blogger ATIQAH said...

dari segmen sama :)
saya pon kuat merajuk. heheh

 
Blogger Lily said...

Singgah sini dr segmen yg sme :)

http://lystra-lily.blogspot.com/2012/06/segmen-26-pekara-tentang-saya.html

 
Blogger farranadeya said...

ATIQAH - hehew . kita pompuan memang cm uh . hikhik ^^

 
Blogger farranadeya said...

LILY - hehew . kita singgah da :)

 

Post a Comment